Kategorie receptů
- Autor: cumpa
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Rajčata | 145 |
Mrkev | 225 |
Kapusta hlávková | 540 |
Celer řapíkatý | 200 |
Červená řepa | 300 |
Cibule | 99 |
Energetická hodnota celkem: 2697 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 119,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 72,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 899 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 39.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 10.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.